Foto: sonulienka
Už tu bolo veľa receptov na vyprážané rezne pridávam aj ja.
Postup
-
1
Množstvo neudávam. Rezne posolím a naklepem. Vajíčka rozbíjam tak,že jedno vajíčko dám celé a ostatné oddelím bielka od žĺtkov. Do žĺtok pridám minerálku a dobre rozšľahám.Inak ak ste naučený pridávať mlieko alebo pivo tak sa može, kto ako je naučený. Keď to mám pripravené začnem obaľovať rezne tradične do múky vajíčka - teda žĺtok a strúhanky.
- 2
Tesne pred vyprážaním si našľahám bielka do peny a zľahka rezne poomáčam v nich a vyprážam. Rezne sú nadýchané a výborné aj na druhý deň.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
anene to je pravda,že sú to už roky čo sa takto vyprážalo ja to mám tiež od mojej svokre tak to je veru už pekných pár rokov
Ak by si na konci znovu namočila rezeň do vajíčka, už by to ten efekt nemalo, treba bielko.
Nerozumiem. Takže do bielka na koniec nie obalovat, len sa vratit naspat do vajicka? Uz mám z toho zmatok. :-)