Vyprážané šampiňóny v bezlepkovej strúhanke
Foto: novalim
Už vás omrzelo vysmážať stále iba rezne? Skúste ich vymeniť za šampiňóny. S našou poctivou chlebovou bezgluténovou
strúhankou budú chrumkavé a voňavé. Do Zobraziť celý popisUž vás omrzelo vysmážať stále iba rezne? Skúste ich vymeniť za šampiňóny. S našou poctivou chlebovou bezgluténovou
strúhankou budú chrumkavé a voňavé. Do cestíčka použite našu bezlepkovú múku Promix UNI. A obed je raz-dva na stole.
Zdroj: www.novalim.sk
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vajcia metličkou rozšľaháme. Postupne do nich pridávame múku Promix UNI a miešame, až kým nevznikne hustejšie cestíčko.
- 2
Očistené šampiňóny vcelku namáčame do cestíčka a potom hneď obaľujeme v bezlepkovej strúhanke.
- 3
Vysmážame pomaly na rozpálenom oleji zo všetkých strán do zlatova. Vysmažené necháme usušiť na papierovom obrúsku, aby sme sa zbavili prebytočného oleja.
- 4
Podávame s pečenými zemiakmi alebo so zemiakovými hranolčekmi. Ako dip môžeme pridať majonézu alebo kečup.
Tiež vyprážané šampiňóny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu