Vyprážaná roštenka plnená feferónmi
Vladimír Morochovič
šéfkuchár spoločnosti Sodexho, 20. novembra 2009
šéfkuchár spoločnosti Sodexho, 20. novembra 2009
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hovädziu roštenku nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme vyklepeme na tenko. Mäso naplníme nakrájanou cibuľou a posekanými feferónmi. Zmes uložíme na jednu polovicu plátku mäsa, preložíme – vytvoríme plnený mešec.
- 2
Obaľujeme v trojobale. Po vypražení necháme 2 minúty na tanieri vyloženom servítkou a potom pre lepší efekt šikmo prekrojíme.
- 3
Odporúčame podávať s varenými zemiakmi omastenými maslom s čerstvou posekanou petržlenovou vňatou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu