Vyprážaná roštenka plnená feferónmi

Vladimír Morochovič
šéfkuchár spoločnosti Sodexho, 20. novembra 2009
Vyprážaná roštenka plnená feferónmi
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

480 g
4 ks
1 ks
160 g
100 g
3 ks
10 g
400 ml




Postup

  1. 1

    Hovädziu roštenku nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme vyklepeme na tenko. Mäso naplníme nakrájanou cibuľou a posekanými feferónmi. Zmes uložíme na jednu polovicu plátku mäsa, preložíme – vytvoríme plnený mešec.

  2. 2

    Obaľujeme v trojobale. Po vypražení necháme 2 minúty na tanieri vyloženom servítkou a potom pre lepší efekt šikmo prekrojíme.

  3. 3

    Odporúčame podávať s varenými zemiakmi omastenými maslom s čerstvou posekanou petržlenovou vňatou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia