Foto: valina
výborne chutí a aj vyzerá
10-15
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
10 minút
na 100 °C
na 100 °C
Postup
-
1
Vajíčko, múku, soľ, mlieko a petržlenovú vňať spolu zmiešame a urobíme hrubšiu palacinku na väčšej panvici. Necháme mierne vychladiť. Palacinku natrieme horčicou a ukladáme šunku a syr
- 2
Pomaly zrolujeme a obalíme v trojobale
- 3
Vyprážame s každej strany. Vypraženú roládu nechame vychladnúť a zabalíme do alobalu a dáme do chladničky aby stuhla. Potom ju nakrájame a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu