Vyprážaná cukina

Erika Matonoková
Prešov, 16. novembra 2009
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

700 g
250 g
100 g
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cukinu nakrájame na kolieska, osolíme a necháme ju trochu „vypotiť“.

  2. 2

    Potom ju obaľujeme v trojobale a vypražíme.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 3 komentáre
Vypráanú cukinu robievam je chutná teplá aj studená a vyprážam vo veľkom množstve
Takto robím mladú trkvičku ale v cestíčku vyskúšam aj cukinu
Hádam mrkvičku, nie? Ja zasa takto isto vyprážam baklažán, cukinu som neskúšala, ale myslím si, že je dobrá tiež.