Výborný krém Raffaello fotorecept
Foto: ancicka
Týmto výborným krémom som naplnila jednoduchu tortičku. Korpus bol urobený zo 6 vajec.
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Maslo s bielou čokoládou si rozpustíme vo vodnom kúpeli.
-
2
Ked je čokoláda roztopená, postupne šľahačom zašľaháme Salko a dobre vyšľaháme.
-
3
Do vyšľahaného pridáme kokos a zašľaháme.
-
4
Hotový krém odložíme do chladničky stuhnúť. Krém je vhodný aj na zdobenie rôznych dobrôt.
-
5
Korpus som rozkrojila, natrela jemne ribezľovým lekvárom a plnila krémom.
-
6
Tortička chutila vynikajúco.
Nie neurazí sa, lebo hneď sa slaha.
Sladké tak akurát.
Autorka receptu upresnila surovinách použitie Salka.