Kokosový krém
Kokosový krém

Výborný krém Raffaello fotorecept

ancicka - fotkaancicka, 20. februára 2019
Výborný krém Raffaello (fotorecept)
Foto: ancicka

Týmto výborným krémom som naplnila jednoduchu tortičku. Korpus bol urobený zo 6 vajec.

20 minút
príprava

Suroviny

250 g
200 g
1 bal. (Salko)
70 g jemný

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Maslo s bielou čokoládou si rozpustíme vo vodnom kúpeli.

    Výborný krém Raffaello (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Ked je čokoláda roztopená, postupne šľahačom zašľaháme Salko a dobre vyšľaháme.

    Výborný krém Raffaello (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Do vyšľahaného pridáme kokos a zašľaháme.

    Výborný krém Raffaello (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Hotový krém odložíme do chladničky stuhnúť. Krém je vhodný aj na zdobenie rôznych dobrôt.

    Výborný krém Raffaello (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Korpus som rozkrojila, natrela jemne ribezľovým lekvárom a plnila krémom.

    Výborný krém Raffaello (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Tortička chutila vynikajúco.

    Výborný krém Raffaello (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu
Ten krém vyzerá dobre, ale chcem sa spýtať nie je to moc sladké, nakoľko sa tam pridá to kondenz. mlieko. Lebo už tie čokolády sú sladké. A keď si ich varila vo vodnom kúpeli hneď ešte do horúceho sa má pridať to kondenz. mlieko? Nezrazi sa to?
Prosím, je možné ve výpisu surovin doplnit, že je to Salko, tedy slazené kondenzované mléko? Děkuji.

Pridaj komentár k receptu: