Nepokladám tento recept za vtip, alebo znevažovanie jedla..keď som to uvidela na nete, zapáčilo sa mi to,že deťom urobiť radosť s takými vtáčikmi v Zobraziť celý popisNepokladám tento recept za vtip, alebo znevažovanie jedla..keď som to uvidela na nete, zapáčilo sa mi to,že deťom urobiť radosť s takými vtáčikmi v hniezde ani nie je zlý nápad..
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Domáce bravčové pliecko som umyla a osušila..
                                                     - 
                                                    2
                                                    
mäso som pomlela na elektrickom mlynčeku..pridala som namočený a vyžmýkaný rohlík, soľ, korenie, rascu a vajce...všetko som zmiešala..
                                                     - 
                                                    3
                                                    
vytvorila malé guľôčky..
                                                     - 
                                                    4
                                                    
na panvici som nechala rozohriať masť a guľky som vyprážala..
                                                     - 
                                                    5
                                                    
vyložila na kuchynský papier..
                                                     - 
                                                    6
                                                    
a vytvorila som malé vtáčence..na vyznačenie očí som použila domáci zaváraný chren s jablkom a do stredu som umiestnila celé čierne korenie..zobáčik som im urobila z mrkvy..
                                                     - 
                                                    7
                                                    
základ pre hniezdo som urobila z uvarenej zemiakovej kaše a hniezdo som pripravila zo špagiet..ozdobila som bazalkou a pokrájanou reďkovkou..všetky použité suroviny sú jedlé..takže prajem vám dobrú chuť..
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




 


Diskusia k receptu