Vihorlat

peter64 - fotkapeter64, 28. januára 2012

ďalší recept z tohto isteho časopisu a pre milovníkov diviny

Suroviny

600 g alebo stehno
200 g
5 ks
1 ks
kusok
2 ks




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na plátky osolíme,okoreníme a jemne naklepeme.Mrkvu a petržlen očistíme a pokrájame na kolieska, cibuľu na kocky.Na dno pekáča poukladáme nakrájanú mrkvu,petržlen a cibuľu.

  2. 2

    Na zeleninu poukladáme plátky mäsa a na ňu plátky slaniny. Nakoniec ešte zeleninu.Môžeme urobiť aj viac vrstiev ale na vrchu musí byť zelenina.Poukladáme maslom prikryjeme vrchnákom a pečieme asi 30 minút pri teplote 180°C. Ne ni treba podlievať.Podávame z varenými zemiakmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia