Viedenský fiaker guláš

Dávid Baka
prevádzkar Silvanus Rest Hubert v Nových Zámkoch, 19. januára 2014
Viedenský fiaker guláš
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

750 g
500 g
2 strúčiky
2 ČL
75 g
4 ks
4 ks
100 ml




Postup

  1. 1

    Mäso pokrájame na väčšie kocky a opražíme ich na masti. Pridáme nakrájanú cibuľu, roztlačený cesnak a červenú papriku. Osolíme, okoreníme a dusíme do mäkka. Podľa potreby pridáme trochu vody.

  2. 2

    Z vajíčok urobíme volské oká, párky narežeme a opečieme.

  3. 3

    Do pripraveného jedla pridáme smotanu. Na tanieri ku gulášu pridáme volské oko, párok a servírujeme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia