Viedenský fiaker guláš
Dávid Baka
prevádzkar Silvanus Rest Hubert v Nových Zámkoch, 19. januára 2014
prevádzkar Silvanus Rest Hubert v Nových Zámkoch, 19. januára 2014
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso pokrájame na väčšie kocky a opražíme ich na masti. Pridáme nakrájanú cibuľu, roztlačený cesnak a červenú papriku. Osolíme, okoreníme a dusíme do mäkka. Podľa potreby pridáme trochu vody.
- 2
Z vajíčok urobíme volské oká, párky narežeme a opečieme.
- 3
Do pripraveného jedla pridáme smotanu. Na tanieri ku gulášu pridáme volské oko, párok a servírujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu