Vianočný chlebík so sušeným ovocím
Janka Brezniaková
cukrárka Residence Hotel & Club**** na Donovaloch, 12. decembra 2018
cukrárka Residence Hotel & Club**** na Donovaloch, 12. decembra 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
20 minút
príprava
príprava
10-15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
5 ks |
|
150 g |
|
150 g |
|
2 PL |
|
50 g |
|
50 g |
|
50 g |
|
Poleva: | |
5 ks |
|
200 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Bielky vyšľaháme dotuha, pridáme práškový cukor, ktorý premiešame ručne spolu s múkou a olejom. Nakoniec primiešame orechy a ovocie.
- 2
Formu vymastíme maslom, vysypeme kokosom a naplníme cestom. Pečieme pri 180 °C asi 10–15 minút.
- 3
Pripravíme polevu zo žĺtkov a z práškového cukru. Po upečení chlebík polejeme vopred pripravenou polevou.
Tiež chlebík:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre