Vianočný chlebík so sušeným ovocím
Janka Brezniaková
cukrárka Residence Hotel & Club**** na Donovaloch, 12. decembra 2018
cukrárka Residence Hotel & Club**** na Donovaloch, 12. decembra 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
20 minút
príprava
príprava
10-15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Bielky vyšľaháme dotuha, pridáme práškový cukor, ktorý premiešame ručne spolu s múkou a olejom. Nakoniec primiešame orechy a ovocie.
- 2
Formu vymastíme maslom, vysypeme kokosom a naplníme cestom. Pečieme pri 180 °C asi 10–15 minút.
- 3
Pripravíme polevu zo žĺtkov a z práškového cukru. Po upečení chlebík polejeme vopred pripravenou polevou.
Tiež chlebík:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu