Vianočný chlebík so sušeným ovocím

Janka Brezniaková
cukrárka Residence Hotel & Club**** na Donovaloch, 12. decembra 2018 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Vianočný chlebík so sušeným ovocímFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
20 min
príprava
10-15 min
na 180 °C

Suroviny

5 ks
150 g
150 g
2 PL
50 g
50 g
50 g
Poleva:
5 ks
200 g
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Bielky vyšľaháme dotuha, pridáme práškový cukor, ktorý premiešame ručne spolu s múkou a olejom. Nakoniec primiešame orechy a ovocie.

  2. 2

    Formu vymastíme maslom, vysypeme kokosom a naplníme cestom. Pečieme pri 180 °C asi 10–15 minút.

  3. 3

    Pripravíme polevu zo žĺtkov a z práškového cukru. Po upečení chlebík polejeme vopred pripravenou polevou.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist