Stredne veľký chren očistíme a postrúhame na strúhadle s malými dierkami. Chren môžeme aj pomlieť na mäsovom mlynčeku. Do mletého chrenu dáme kyslú lahôdkovú Zobraziť celý popisStredne veľký chren očistíme a postrúhame na strúhadle s malými dierkami. Chren môžeme aj pomlieť na mäsovom mlynčeku. Do mletého chrenu dáme kyslú lahôdkovú smotanu. Zmes chrenu a smotany trochu osolíme a dáme aj trochu cukru a octu. Všetko spolu zmiešame a môžeme podávať k veľkonočnému jedlu. Prajem dobrú chuť. Tento recept mám od svojej mamy.
príprava
Postup
-
1
Stredne veľký chren očistíme a postrúhame na strúhadle s maličkými dierkami, alebo pomelieme na mäsovom mlynčeku.
- 2
Do postrúhaného, alebo pomletého chrenu vlejeme lahôdkovú kyslú smotanu. Trošku osolíme, pridáme cukor a ocot. Všetko spolu zmiešame a môžeme podávať k veľkonočným jedlám.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.toprecepty.cz/recept/8103-susena-zelenina-jako-koreni...