30 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvarené údené mäso pokrájame na kocky, pridáme pokrájaný sendvič namočený do mlieka a vyžmýkaný, rozšľahané vajcia, koreniny, soľ, cesnak, krupicu namočenú v mlieku a kvások z droždia, trochy mlieka a trochy cukru.
- 2
Dobre premiešame, nakoniec vmiešame posekané bylinky. Naplníme do dobre vymastenej a strúhankou vysypanej formy a necháme 30 minút kysnúť.
- 3
Potom pomaly upečieme (asi 40 minút) dozlata. Po vyklopení z formy plnku ozdobíme bylinkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu