Veľkonočná Plnina
šéfkuchár penziónu Harmónia v Modre, 4. apríla 2013
Foto: Ľuboš Pilc
Vareškov tip: Kuracie mäso môžeme nahradiť aj mletým bravčovým, najlepšie je z pliecka. Ochutíme ho podľa vlastnej chuti, môžeme použiť napríklad cesnak. Namiesto petržlenovej vňate Zobraziť celý popisVareškov tip: Kuracie mäso môžeme nahradiť aj mletým bravčovým, najlepšie je z pliecka. Ochutíme ho podľa vlastnej chuti, môžeme použiť napríklad cesnak. Namiesto petržlenovej vňate môžeme pridať mladú žihľavu.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kurča zbavíme kože, vykostíme ho a mäso nakrájame na rezance.- 2
Na rezance nakrájame aj slaninu a petržlenovú vňať.- 3
Všetko spolu dobre premiešame, hmotu dáme na potravinovú fóliu, a zabalíme. Varíme hodinu. Podávame za studena s chrenom, sladkou vianočkou a cviklou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu