Vegetariánske soté

ria389 - fotkaria389, 7. novembra 2011

Tento recept zvyknem robiť keď už zunujeme mäso.

Suroviny

1 bal.
1 ks
3 strúčiky
1 ks




Postup

  1. 1

    Sojové plátky povariť 10 minút v bujone ochutenom čiernym korením.Vychladnuté nakrájať na pásiky,pridať nakrájanú cibuľu,pretlačený cesnak,koreniny a zvyšné suroviny.Všetko dôkladne premiešať a odložiť do chladničky.Na druhý deň opiecť na malom množstve oleja.Koreniny dávam odoka lebo niekto má rada pikantnejšie a iný nie. Dúfam že sa vám bude tento recept páčiť a vyskúšate ho.Prajem dobrú chuť.

Diskusia k receptu

evanaaa
Aj keď nie som vegetariánka, recept sa mi pozdáva, sójový polotovar občas používam. (Len som čítala, že ľudia s ochorením Št. žľazy by sójové výr. nemali užívať, tak neviem).
Ria389, práve dnes som si na int. pozerala predajňu Zdravej výživy - Vitariánka, kde sú veľmi dobré produkty, vieš o nej niečo? Len škoda, že je to ďaleko.
ria389
Podľa mňa by to nemalo škodiť na štítnu žľazu.Predajňa Zdravá výživa je aj na Novej Bani,tam si zvyknem nakúpiť nejaké výrobky a tiež čaje.Ani ja nie som vegetariánka ale niekedy nezaškodí zmeniť jedálny lístok.Skús si to spraviť-neobanuješ.........
jelenik
Nasa family je vegetarianska, taketo jedivo robievam. Netreba vsak krajat platky, su v ponuke aj "sliziky", ktore pouzivam, ked robim svieckovu, prip. segedinsky. Su chutnejsie.
ria389
jelenik-môžu byť aj slížiky,ale mne sa to vidí veľmi tenké.Ja si to zvyknem nakrájať na väčšie kúsky.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia