Vegan cestoviny s medvedím cesnakom

mythra - fotkamythra, 18. apríla 2014
Vegan cestoviny s medvedím cesnakom
Foto: mythra

Zdravý, rýchly, jednoduchý a výborný recept na cestoviny. Vznikol z ,,toho, čo mám v ladničke,, ale nevedeli sme sa ho dojesť :) Použila som Zobraziť celý popisZdravý, rýchly, jednoduchý a výborný recept na cestoviny. Vznikol z ,,toho, čo mám v ladničke,, ale nevedeli sme sa ho dojesť :) Použila som môj obľúbený druh cestovín. Chutia ako syrové a použitie opečeného Robi mäsa úplne nahrádza chuť slaniny.

4-5
porcie
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 ml
2 ks
Na vrch:




Postup

  1. 1

    V slanej vode si uvaríme cestoviny. Scedíme a odložíme vedľa.

  2. 2

    V menšom hrnci dáme variť smotanu na varenie, vytlačíme do nej Sojakrém, roztrepeme vidličkou, pridáme soľ, korenie, nasekaný medvedí cesnak a pažítku podľa chuti. Povariť stačí iba chvíľku. Na panvičke si na oleji opražíme Robi mäso a posolíme. Použiť môžme aj seitan, prípadne upravené sójové mäso. Cestoviny na tanieri prelejeme omáčkou, pridáme Robi a podávame. Dobrú chuť :)

    Vegan cestoviny s medvedím cesnakom - obrázok 2

Diskusia k receptu

gman
teda nic proti receptu, ten sa mi paci, ale najviac pobavila cast o robi "mase" nahradzajucom chut slaniny. mam pocit , ze absencia zivocisnych proteinov vyrazne zvysuje zmysel pre humor ;)
mythra
@gman Veagni vedia o com hovorim :) Myslim, ze je vsetkym jasne, ze to ako skutocna slanina nechuti.. To ani nechcem, mastne, slane, mrtve :)
mythra
@gman A ked ti to spravilo usmev, tak som rada, aspon nebudu vsetci ludia zamraceni, pretoze na tejto vareche to citam az moc casto.. A je to skoda :)
megdesign
@mythra Ved ked nechces mrtve, mozes okusovat zaziva ;P

Este by ma zaujimalo, ako mozes vediet, ako chuti slanina, ked vies zrovnat, ze robi je jej idealna nahrada ;)
mythra
@megdesign Kedysi som jedla maso, este si zase tolko pamatam :) A nikto nepovedal, ze je to idealna nahrada, iba mi to tak pripominulo, chrumkave, slankave..
gman
@mythra ja nemam nic proti tomu co kto je. to je kazdeho osobna vec. len mi pride vtipne ako sa ludia so svojim "smerom" snazia nas zlych presvedcit ako cosi chuti presne tak isto ako maso :) nic ine.
mariamka
treba to "Vegan" do nazvu davat? ved je to v kategoriach a zbytocne to tu niktorych irituje, ved kolko je receptov bez masa a tam je to v pohode, , mne sa tvoja kombinacia paci, spravim si ju po svojom /to je jasne:)/, len, prosim ta, co su to za cestoviny so syrovou prichutou?
mythra
@mariamka Vegan tam davam naschval, aby bolo kazdemu hned jasne, ze to je vegan uz z nazvu.. Uz ma tu par ludi napadalo za moje vegan bolonske spagety, ze bolonske maju byt s masom, a prave preto je tam to vegan, aby ludia nemudrovali.. Aj ked aj tak mudruju :) A koho to irituje, len preto, ze niektori ludia sa stravuju inak a zdravsie, toho mi je luto.. Nechapem vsak tvojej poslednej otazke? To su klasicke bezvajecne cestoviny ,,vrtulky,, alebo ako to nazvat, nemaju syrovu prichut.. Ta omacka je akoze ,,syrova,,..
teddybunny
Ahoj..mne sa Tvoj recept paci a nie som vegan..Nazov je v poriadku, upozornuje na to, ze recept neobsahuje nic zivocisneho povodu a pre ludi, ktori su vegan, je to dolezite, takze nadtym ziadne polemizovanie, kludne to pis do nazvov dalej :)....Inak to robi vyzera brutal ako slanina na fotke :D..hotovy chameleon!
1x mythra




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia