Variácie bylinkového masla

mirusia - bez fotkyMirusia, 1. mája 2013 21:13
Ďalšie recepty »

Variácie bylinkového maslaFoto: mirusia

Využitie je veľmi jednoduché - nie vždy mám ráno čas a chuť prplať sa s čistením cesnaku, dochucovaním, miešaním a pod. Je to rýchle, jednoduché, decká si to bleskovo natrú na chleba do školy a variácií je veľa. 2 najpoužívanejšie...

5 min
príprava

Suroviny

250 g
6 strúčikov
1 PL
250 g
6 strúčikov
1 PL
NOVINKA: Vychádza druhá kniha z Varecha.sk:
100 slaných a sladkých receptov

Postup prípravy

  1. 1

    1.Maslo si roztopíme, pridáme lyžicu smotany, rozmiešame.

    Variácie bylinkového masla - obrázok 1
  2. 2

    Dochutíme soľou a 2 PL korením (mala som z jarmoku celý balík s názvom Bylinkové máslo).

    Variácie bylinkového masla - obrázok 2
  3. 3

    Nakoniec určite pridávame u nás cesnak. Vylejeme do formičky a necháme stuhnúť. Niekedy len rozmiešam maslo s cesnakom a strašne rýchlo sa zje.

    Variácie bylinkového masla - obrázok 3
  4. 4

    2. Postup ako pri prvom - roztopené maslo, smotana, soľ, cesnak a nasekané cíbiky.

    Variácie bylinkového masla - obrázok 4
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist