Foto: patroveckypitrs
Ide veľká noc a bez plnky si to neviem predstaviť sýty pečený variant mám zakázaný tak vám predstavím niečo ľahšie stráviteľné ako to robieva Zobraziť celý popisIde veľká noc a bez plnky si to neviem predstaviť sýty pečený variant mám zakázaný tak vám predstavím niečo ľahšie stráviteľné ako to robieva moja sestra. Je fakt dobrá.
porcií
príprava
na 100°C a 180°C °C
Postup
-
1
Rožky nakrájame na kolieska dáme do misy, zalejeme mliekom necháme chvíľu postať. Medzi tým si nakrájame cibuľu ktorú dusme na oleji do sklovitá , pridáme na kocky nakrájanú šunku chvíľu dusíme a miešame a odstavíme z platne a necháme vychladnúť. Potom cibuľu so šunkou dáme k rožkom. Posypeme cesnakom, soľou , vegetou a korením. Ďalej pridáme vajcia i nakrájanú na drobno peržlenovú vňať všetko dobré v mise premiešame.
- 2
Zoberieme si mikroténový sáčok a do neho zmes dáme a urobíme uzol tesne pri zmesi. Vložíme to do hrnca tak aby to bolo vo vode ponorené a varíme pomaly asi 100 minút. Po uvarení vyberieme opatrne z vody nech nám vrecko nepraskne ja to pomaly vylievam na tanier. Necháme vychladnúť a môžeme podávať. Ja to dávam ešte pripiecť do horúcej rúry na 15 minút. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu