Foto: nerina
Síce Valentín už bol, ale tento koláč je taký sladučký a dobručký, že si ho môžete takto pripomenúť :-)
40-50 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
Cesto: | |
1 1/2 hrnčeka |
|
4 |
|
2 hrnčeky |
|
1/2 čaj. lyž. |
|
2 čaj. lyžičky |
|
1 hrnček |
|
2 hrnčeky nastrúhaná |
|
1 hrnček |
|
Poleva: | |
250g |
|
1 polievková lyž. |
|
1 čaj. lyž. |
|
2 hrnčeky |
|
Postup
-
1
Všetky suroviny spolu zmiešame a dáme piecť na plech vyložený papierom na pečenie. Prvú polhodinu pečieme odkryté, potom zakryť. :-)
- 2
Polevu roztierame na vychladnutý koláč. Dobrý chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/carrot-cake-mrkvovy-kolac-fotor...