Foto: archaa
Nuž, ak ešte stále neviete, čím prekvapiť svojho milovaného na Valentína, mám pre Vás jeden sladučký receptík. Pretože láska má byť sladká, môžete vyskúšať Zobraziť celý popisNuž, ak ešte stále neviete, čím prekvapiť svojho milovaného na Valentína, mám pre Vás jeden sladučký receptík. Pretože láska má byť sladká, môžete vyskúšať tieto srdiečka...
porcie
príprava
Postup
-
1
Budeme potrebovať 4 malé odopínacie formy v tvare srdca. Ak také nemáte a chcete použiť 1 veľkú srdcovú (alebo inú) formu, zdvojnásobte ingrediencie a postupujte ďalej podľa receptu.
- 2
Piškóty rozdrvíme, polejeme espressom, likérom a vypracujeme hmotu, ktorou vystelieme spodok srdcových foriem.
- 3
Jahody očistíme, nakrájame do misky a trochu vidličkou popučíme. Pridáme 20 ml javorového sirupu a túto zmes navrstvíme na piškótový spodok vo formách.
- 4
Mascarpone vymiešame s ďalšími 20 ml javorového sirupu, džúsom a navrstvíme týmto poslednú vrstvu.
- 5
Môžme ozdobiť zvyškom jahôd alebo lístkami mäty a uložíme do chladničky na 3 hodiny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu