Foto: pumaamravec
Toto jedlo mám rada pretože vyniknú jednotlivé chute, každý ho zvládne pripraviť a je chuťovo vyvážené:) Vhodný ako raňajky alebo zdravá ľahká večera:)
1
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Chlieb si nakrajme na krajce, nakvapkame na každy trochu olivového oleja a rozotrieme lyžicou. Ja potom vkladám oolejovaný chlieb do hriankovača nech je jemne opečený a chrumkavý, ale tento krok je možné vynechať.
- 2
Nakrájame si rajčinky nadrobno, zmiešame ich v miske s trochou olivového oleja a soli a posypeme nimi chlebík. Pridáme ešte natrhané listy bazalky alebo oregana a podávame. Dobrú chuť;)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Je to super vec, výborné.
ked dôchodkyne sú v "úzkych"...môžu si vyzliecť blúzky...a jesť bez vidličky-rukami...:-)
ale čo s vami-dôchodcami..??
rada: nepchajte sa olejovými rajčinami..!! :-)