Foto: segi
Recept k pivu a iným dobrotám nie len pre pánov
2kg
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
dáme si variť NAKLADAČ podľa návodu na obale a pridáme bobkový list a celé čierne korenie. Zmes privedieme do varu.
- 2
nakrájame si cibuľu a špekáčky (ja som použil kúpenskú údenú klobásku) na kolieska a striedavo ukladáme do pohára . Na každú vrstvu pokrájame 1 strúčik cesnaku. Po tomto úkone sa napijeme piva , aspoň 0,5L
- 3
Uvarený nálev necháme úplne vychladnúť a až tak zalievame vopred pripravenú zmes v pohári. Necháme 2 dni v chlade odstáť. Kým nám chladne , vypijeme 1,5 L piva , aby nás navnadilo a naša chuť na utopence bola väčšia.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu