Foto: jody
Rýchla večera, prinajhoršom aj obed, keď Vám zostane pečené mäso a zelenina a už sa Vám nechce jesť to isté dokola...
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zbytky upečeného kuraťa oberieme od kosti...
-
2
...a pokrájame na drobno. Upečenú zeleninu pomágame vidličkou. Šupla som k tomu aj zvyšky výpeku.
-
3
Z vajíčka, vody a múky spravíme hustejšie cestíčko, do ktorého zamiešame trochu červenej papriky.
-
4
Primiešame kúsky mäsa a zeleniny, pridáme ešte čo nás napadne, napríklad kúsok tvrdého syra. Dochutiť môžete bylinkami.
-
5
Placky vyprážame z oboch strán do chrumkava.
-
6
Z popučeného cesnaku (veľa preveľa), kyslej smotany a ostrého kečupu si spravíme dresing.
-
7
Podávame s varenými zemiakmi, alebo len tak samotné so zeleninovou oblohou. Prajem dobrú chuť.
@ejta : aj ja zuzitkovavam vsetko, takze tento recept prisiel velmi vhod
takto si cesnak v paradajkách robím každý rok..
dobrý recept na spracovanie zvyškov mäska...idem zajtra tak spracovať varené mäsko-a zas bude iná chuť..:-))