Upečúchy (fotorecept)
Autor receptu: jody
Rýchla večera, prinajhoršom aj obed, keď Vám zostane pečené mäso a zelenina a už sa
Vám nechce jesť to isté dokola...
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Zbytky upečeného kuraťa oberieme od kosti...
- ...a pokrájame na drobno. Upečenú zeleninu pomágame vidličkou. Šupla som k tomu aj zvyšky výpeku.
- Z vajíčka, vody a múky spravíme hustejšie cestíčko, do ktorého zamiešame trochu červenej papriky.
- Primiešame kúsky mäsa a zeleniny, pridáme ešte čo nás napadne, napríklad kúsok tvrdého syra. Dochutiť môžete bylinkami.
- Placky vyprážame z oboch strán do chrumkava.
- Z popučeného cesnaku (veľa preveľa), kyslej smotany a ostrého kečupu si spravíme dresing.
- Podávame s varenými zemiakmi, alebo len tak samotné so zeleninovou oblohou. Prajem dobrú chuť.