Upečúchy (fotorecept)

Autor receptu: jody

Rýchla večera, prinajhoršom aj obed, keď Vám zostane pečené mäso a zelenina a už sa Vám nechce jesť to isté dokola...

10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Zbytky upečeného kuraťa oberieme od kosti...
  2. ...a pokrájame na drobno. Upečenú zeleninu pomágame vidličkou. Šupla som k tomu aj zvyšky výpeku.
  3. Z vajíčka, vody a múky spravíme hustejšie cestíčko, do ktorého zamiešame trochu červenej papriky.
  4. Primiešame kúsky mäsa a zeleniny, pridáme ešte čo nás napadne, napríklad kúsok tvrdého syra. Dochutiť môžete bylinkami.
  5. Placky vyprážame z oboch strán do chrumkava.
  6. Z popučeného cesnaku (veľa preveľa), kyslej smotany a ostrého kečupu si spravíme dresing.
  7. Podávame s varenými zemiakmi, alebo len tak samotné so zeleninovou oblohou. Prajem dobrú chuť.