Údenáč v syrovom bešameli
Anton Dubický
šéfkuchár Rezortu Drevenice v Terchovej a člen Gourmet klubu, 24. januára 2012
šéfkuchár Rezortu Drevenice v Terchovej a člen Gourmet klubu, 24. januára 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
V hrnci roztopíme maslo, pridáme múku, orestujeme, zalejeme mliekom a necháme povariť na stredne hustý bešamel, ktorý dochutíme soľou a muškátovým kvetom.
- 2
Kúsky rýb vložíme do misiek, zalejeme bešamelom, posypeme syrom a dáme zapiecť do rúry pri 200 0C, kým syr nezačne bublať a hnednúť.
- 3
Podávame ako ľahký obed alebo večeru napríklad s brioškou a zmesou listových šalátov.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu