Údená / krúpna polievočka

jody - fotkajody, 29. apríla 2010
Údená / krúpna polievočka
Foto: jody

Je po veľkej noci, ale bolo mi ľúto vyliať vývar z predchádzajúceho receptu a veru som dobre urobila!!!

4 - 6
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Zeleninu očistíme a nakrájame na kocky. Vo vývare, ktorý mi ostal po karfiole a údenom mäse, uvaríme zeleninu aj krúpy do mäkka, pridáme ešte vňať a kurkumu. Nesolila som, ale závisí od slanosti vývaru. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

honestka
Krupova polievka jedna z nasich co MUSI BYT! polievky varime dookola stale...
jody
Aj my sme polievkoví, bez nej to veru nejde! :-)
bozulka
Polievku z údeného máme radi,len ju varím veľmi málo lebo údené sa snažím veľmi nerobiť hoci ho mám veľmi rada.Ale....
jezibabka1
ja tam mám aj määääääsko bébé a Ty ho tam nééémááááááááš bébé:))))))
jody
Neemááám, lebo ho mám v karfiole, heč!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia