Tvarohový krémeš

kristif - bez fotkykristif, 25. marca 2013
Tvarohový krémeš
Foto: kristif

Toto je recept na extra jednoduchý a veľmi chutný tvarohový krémeš. Chutí výborne a príprava je veľmi jednoduchá.

4
porcie
60 minút
príprava
10 minút
na 180 °C

Suroviny

Cesto:
1 bal
Plnka:
1/2 l
1 ks
150  g
4 ks
1 ks
500 g (2 bal)
100  g
4 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Lístkovým cestom vyložíme plech aj boky plechu. Pripravíme si plnku a to tak, že mierne vyšlaháme mlieko, vanilkový cukor, práškový cukor, žĺtky, zlatý klas a tvaroh.

  2. 2

    Dáme piecť a na napoly upečený krémeš dáme 4 vyšlahané bielka so 100 g cukru a pomaly dopečieme. Na vrchu sa nám potom vytvoria takéto pekné bodky.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
tiež ho pečiem ale enchápem tie bublinky na pene prečo sa stále robia a či sa tomu nedá vyhnuť