Tvarohový koláč bez cesta

porzellanka - fotkaporzellanka, 4. novembra 2010

Tento kolac som robila narychlo - slubila som mojej kolegyni, ktora odchadzala na matersku, ze jej nieco upeciem a nemala som vela casu. Je naozaj nenarocny na pripravu a - neda sa pokazit.

10 minút
príprava
50 minút
na 200 °C

Suroviny

125 g
200 g
6 ks
1 kg
2 ks
1
1 KL
6 PL
 vopred namočené v rume
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pripravime si suroviny:

    Tvarohový koláč bez cesta - obrázok 1
  2. 2

    Maslo vymiesame s cukrom, pridame po jednom vajcia, vyslahame. Pridame tvaroh, puding, vanilkovy cukor, citronovu stavu, backpulver, krupicu, kto ma rad hrozienka prida, ak nie, nebudu chybat. Zamiesame.

    Tvarohový koláč bez cesta - obrázok 2
  3. 3

    Dame do papierom vylozenej tortovej formy a v predhriatej rure pecieme 45 - 50 minut. Trubu vypneme a kolac nechame v nej vychladnut.

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Nemecká kuchyňa, Dezerty, Na sladko, Koláče, Pečené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Porzellanka, tento koláč sa mi páči, myslím, že sa dá urobiť aj v dia verzii, tak ho skúsim, už ho ukladám do KK, vďaka.Len neviem, tá krupica, to je detská, alebo krup. múka?