Foto: ancicka
Na prípravu stačí 5 minút a chrumkavé jemnučké šišky si zamilujete na prvé zahryznutie.
5 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tvaroh ,vajcia, cukor a soľ poriadne premiešame.
-
2
Pridáme rum a múku s kypriacim práškom a premiešame. Cesto by nemalo byť ani husté, ani redšie, tak akurát. Lyžicou kladieme na rozpálený olej
-
3
a opečieme z obidvoch strán do ružova. Ja zvyknem tak na 2 minútky zakryť a potom odkryté nechám dopiecť do ružova.
-
4
Vyberieme na papierový obrúsok odkvapkať od oleja.
som ho pripnúť.
Tiež som si pozrela recept aj od Martušky @tatranky , tá polohruba múka sa mi tam lepšie pozdáva-:))
vyskúšaj obidva a uvidíš ten tozdiel,aj ked sa zdá ,že je to rovnaký rcp.ja mám tvaroh hrudkovitý a Martuška jemný tvaroh,že len v múke.Akurát som dnes ho vyskúšala.podaril sa
Ďakujem, skúsim, ale ja nerada používam mäkký tvaroh. Potom Ti napíšem...