Foto: niks
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tvaroh rozmixujeme s cukrom a citrónovou šťavou.
- 2
Zo smotany a práškového cukru vyšľaháme šľahačku a jemne ju vmiešame do tvarohu.
- 3
Hmotu rozotrieme do misy do výšky cca 7cm a dáme zmraziť,najlepšie cez noc.
- 4
Čokoládu rozpustíme nad parou,mierne ochladenú ju rovnomerne natrieme na igelitové vrecúško do hrúbky 3 mm.Čokoládu na igelite opatrne preložíme na hore dnom otočenú kompótovú misku.Dáme stuhnúť do chladničky,potom opatrne zložíme z misky a jemne stiahneme igelit.
- 5
Do pripravenej misky naporcujeme zmrzlinu tesne pred podávaním.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu