Foto: valina
výrobne chutí a dobre vyzerá
12
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
Cesto : | |
3 ks surové |
|
80 g |
|
3 lyžice vlažná |
|
3 lyžice |
|
100 g |
|
1/2 bal |
|
PLNKA : | |
|
|
125 g |
|
500 g |
|
100 g |
|
1 bal |
|
1 citron na citronovou šťávu |
|
1 bal |
|
podľa návodu želatíny |
|
|
Postup
-
1
Žltka s cukrom vymiešame, pridáme vodu, olej, múku s práš. do pečiva a sneh. Upečieme v guľatej forme
- 2
Korpus potrieme lekvárom, Heru vymiešame s cukrom, pridáme tvaroh citrón a všetko navrstvíme na korpus, ktorý necháme vo forme
- 3
Na tvarohovú hmotu úhľadne nakladáme broskyne a zalepeme želatínou pripravenou podľa návodu na sáčku a necháme torto postáť najmänej 4-6 hod.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu