výrobne chutí a dobre vyzerá
12
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
| Cesto : | |
| 3 ks surové |
|
| 80 g |
|
| 3 lyžice vlažná |
|
| 3 lyžice |
|
| 100 g |
|
| 1/2 bal |
|
| PLNKA : | |
|
|
|
| 125 g |
|
| 500 g |
|
| 100 g |
|
| 1 bal |
|
| 1 citron na citronovou šťávu |
|
| 1 bal |
|
| podľa návodu želatíny |
|
|
|
|
Postup
-
1
Žltka s cukrom vymiešame, pridáme vodu, olej, múku s práš. do pečiva a sneh. Upečieme v guľatej forme
- 2
Korpus potrieme lekvárom, Heru vymiešame s cukrom, pridáme tvaroh citrón a všetko navrstvíme na korpus, ktorý necháme vo forme
- 3
Na tvarohovú hmotu úhľadne nakladáme broskyne a zalepeme želatínou pripravenou podľa návodu na sáčku a necháme torto postáť najmänej 4-6 hod.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu