Foto: izabella929
Tieto veľmi chutné haruľky robievam hlavne počas leta, keď sa už mám na čom pásť na záhradke...ozdobím kopcom smotany a nakrájam cibuľkovú vňať...zapíjame sadnutým Zobraziť celý popisTieto veľmi chutné haruľky robievam hlavne počas leta, keď sa už mám na čom pásť na záhradke...ozdobím kopcom smotany a nakrájam cibuľkovú vňať...zapíjame sadnutým mliekom, do ktorého vždy cvrnem aj smotanku...toto jedlo je fakt fajné...
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistila som si zemiaky a pripravila tvaroh...
-
2
Zemiaky som nastrúhala tak, ako aj na obyčajnú haruľu...pridala som tvaroh,vajce,cesnak nakrájala na drobné kocočky,hladkú múku,1 kávovú lyžičku prášku do pečiva,soľ, mleté čierne korenie...všetko zmiešala a pripravila si panvicu na pečenie...
-
3
na tejto starej po babičke zdedenej panvici sa mi vždy najsamkrajšie upečú a sú skvelé chrumkavé...upečiem z jednej strany, potom otočím a už môže byť hostinka...
-
4
haruľka je hotová a prajem dobrú chuť...
Diskusia k receptu