Tuniakovo-vajíčková nátierka

royallady - fotkaroyallady, 12. decembra 2014

Ten recept mám od mojej sesternici. Je to jediná rybacia pomazánka, ktorú môj syn vôbec zje. Je toho veľa asi tak 750g, ale v chladničke, zakrytú môžete ju pár dní držať.

10-15
porcií
10 minút
príprava

Suroviny

185 g - 1 konzerva (alebo v oleji)
3 ks uvarené natvrdo
250 g (alebo margarín)
1 ks stredná
2 PL
2 PL
2 trojuholníky väčšie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Ako prvé dáme vajíčka uvariť na tvrdo, medzi tým nakrájame cibuľu, scedíme tuniaka od šťavy a pridáme do masla postupne primiešame syry, kečup, horčicu, podľa chutí okoreníme a o solíme vegetou. Na koniec primiešame nastrúhané vajíčka. Približne 2 hodiny necháme odstáť v chladničke. Natierame na chleba alebo pečivo.

    Tuniakovo-vajíčková nátierka - obrázok 1

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
tuniakovú nátierku si pripravujem často, používam však to čo je k tej rybe blízko .....



prezentovaná verzia je iba dôsledkom 40 ročného pôsobenia boľševickej hydry v bývalom československu ............