Ten recept mám od mojej sesternici. Je to jediná rybacia pomazánka, ktorú môj syn vôbec zje. Je toho veľa asi tak 750g, ale v Zobraziť celý popisTen recept mám od mojej sesternici. Je to jediná rybacia pomazánka, ktorú môj syn vôbec zje. Je toho veľa asi tak 750g, ale v chladničke, zakrytú môžete ju pár dní držať.
porcií
príprava
Suroviny
185 g - 1 konzerva (alebo v oleji) |
|
3 ks uvarené natvrdo |
|
250 g (alebo margarín) |
|
1 ks stredná |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
2 trojuholníky väčšie |
|
|
|
|
Postup
-
1
Ako prvé dáme vajíčka uvariť na tvrdo, medzi tým nakrájame cibuľu, scedíme tuniaka od šťavy a pridáme do masla postupne primiešame syry, kečup, horčicu, podľa chutí okoreníme a o solíme vegetou. Na koniec primiešame nastrúhané vajíčka. Približne 2 hodiny necháme odstáť v chladničke. Natierame na chleba alebo pečivo.
prezentovaná verzia je iba dôsledkom 40 ročného pôsobenia boľševickej hydry v bývalom československu ............
v malom ríme ich už poslali kade ľahšie
nuž..prepáč..nedá mi..
a tí predtým boli krajší..či lepší..či múdrejší..či akí-zlodeji..??..ked sú ti sympatickejší..
=všetko je ináč=
@radost mám radosť, že sa ti so mnou recept páči :-) :-)