Tuniakovo-vajíčková nátierka

royallady - fotkaroyallady, 12. decembra 2014

Ten recept mám od mojej sesternici. Je to jediná rybacia pomazánka, ktorú môj syn vôbec zje. Je toho veľa asi tak 750g, ale v Zobraziť celý popisTen recept mám od mojej sesternici. Je to jediná rybacia pomazánka, ktorú môj syn vôbec zje. Je toho veľa asi tak 750g, ale v chladničke, zakrytú môžete ju pár dní držať.

10-15
porcií
10 minút
príprava

Suroviny

185 g - 1 konzerva (alebo v oleji)
3 ks uvarené natvrdo
250 g (alebo margarín)
1 ks stredná
2 PL
2 PL
2 trojuholníky väčšie




Postup

  1. 1

    Ako prvé dáme vajíčka uvariť na tvrdo, medzi tým nakrájame cibuľu, scedíme tuniaka od šťavy a pridáme do masla postupne primiešame syry, kečup, horčicu, podľa chutí okoreníme a o solíme vegetou. Na koniec primiešame nastrúhané vajíčka. Približne 2 hodiny necháme odstáť v chladničke. Natierame na chleba alebo pečivo.

    Tuniakovo-vajíčková nátierka - obrázok 1

Diskusia k receptu

eraserhead
tuniakovú nátierku si pripravujem často, používam však to čo je k tej rybe blízko .....



prezentovaná verzia je iba dôsledkom 40 ročného pôsobenia boľševickej hydry v bývalom československu ............


eraserhead
kimlo, dávam boľševikovi pol roka najviac jeden ..... mám rád túto krásnu zem, len jej treba trocha pomôcť zbaviť ju zápecníctva a zlodejov ...
v malom ríme ich už poslali kade ľahšie






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia