Tuniakovo-vajíčková nátierka

royallady - fotkaroyallady, 12. decembra 2014 18:50
Ďalšie recepty »

Ten recept mám od mojej sesternici. Je to jediná rybacia pomazánka, ktorú môj syn vôbec zje. Je toho veľa asi tak 750g, ale v chladničke, zakrytú môžete ju pár dní držať.

10-15
porcií
10 min
príprava

Suroviny

185 g - 1 konzerva (alebo v oleji)
3 ks uvarené natvrdo
250 g (alebo margarín)
1 ks stredná
2 PL
2 PL
2 trojuholníky väčšie
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Ako prvé dáme vajíčka uvariť na tvrdo, medzi tým nakrájame cibuľu, scedíme tuniaka od šťavy a pridáme do masla postupne primiešame syry, kečup, horčicu, podľa chutí okoreníme a o solíme vegetou. Na koniec primiešame nastrúhané vajíčka. Približne 2 hodiny necháme odstáť v chladničke. Natierame na chleba alebo pečivo.

    Tuniakovo-vajíčková nátierka - obrázok 1
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist