Tuniaková nátierka
Čo na raňajky? Mám tu recept, po ktorom si oblížete prsty! Tento recept je veľmi ľahký, zvládnu ho aj vaše deti. Tak nachystaní? Ideme Zobraziť celý popisČo na raňajky? Mám tu recept, po ktorom si oblížete prsty! Tento recept je veľmi ľahký, zvládnu ho aj vaše deti. Tak nachystaní? Ideme na to!
8
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
50 g zmäknuté |
|
2 konzervy |
|
1 PL (alebo podľa chuti) |
|
4 ks (napr. Syrokrém, Kiri) |
|
pár kvapiek (alebo podľa chuti) |
|
Postup
-
1
Nachystáme si jednu väčšiu misu. Do nej dáme najskôr tuniaka a potom ostatné suroviny.
- 2
Miešame vidličkou až kým sa všetky suroviny nespoja do jednej celistvej hmoty.
- 3
Servírujeme s pečivom a s jarnou cibuľkou alebo s inou zeleninou.
Tiež tuniaková nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu