Tuniak s hlávkovým šalátom

redakcia - fotkaredakcia, 10. novembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

1 hlávka
4 ks
3 ks
2 ks
1 konzerva
100 g
30 g
40 ml
 štipka
4 PL
 strúčik




Postup

  1. 1

    Do väčšej šalátovej misy rozložíme očistené listy šalátu, na plátky nakrájané rajčiny a na prúžky nakrájané vajcia, semien zbavené papriky, kúsky tuniaka, na kocky nakrájaný syr a cibuľu.

  2. 2

    Osobitne vymiešame horčicu s octom a štipkou soli. Pridáme olej a miešame, kým sa suroviny spoja na hustú kašičku.

  3. 3

    Nakoniec pridáme nadrobno nasekaný cesnak a kašičku vlejeme do šalátu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia