Treska zapečená s paradajkou

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009

Suroviny

150 g
2
30 g
1 vetvička
80 g
1 štipka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rybacie mäso opláchneme a osušíme, osolíme ho a okoreníme. Paradajku pokrájame na kolieska, syr postrúhame. Na mäso poukladáme kolieska paradajky, pridáme vetvičku rozmarínu a posypeme syrom.

  2. 2

    Dáme do predhriatej rúry a pečieme mierne podliate vodou.

  3. 3

    Očistené zemiaky uvaríme, do vody môžeme vložiť zopár strúčikov cesnaku, po ktorom zemiaky príjemne zavoňajú.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Ryby morské, Hlavné jedlá, Pečené, 50 jedál z rýb

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre