4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Filety nakrájame na kúsky veľké asi 5 cm. Cesnak olúpeme, prelisujeme a vymiešame ho so zmesou korenia na ryby. Zmesou potrieme každý kúsok ryby a necháme 10 minút v chlade postáť. Olej a 50 g masla rozpustíme na panvici a opečieme na nej kúsky ryby z oboch strán.
- 2
Mrkvu nakrájame a spolu s mrazenou zeleninou povaríme 10 minút v osolenej vode. Zvyšných 100 g masla vymiešame s nasekanými bylinkami a so soľou a podávame k teplej rybe a zelenine.
- 3
Podľa chuti môžeme k treske ponúknuť varené alebo pečené zemiaky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu