Treska s bylinkami

redakcia - fotkaredakcia, 24. augusta 2009
4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 balenie
2 ks
2 strúčiky
2 PL
2 PL
150 g
1 PL




Postup

  1. 1

    Filety nakrájame na kúsky veľké asi 5 cm. Cesnak olúpeme, prelisujeme a vymiešame ho so zmesou korenia na ryby. Zmesou potrieme každý kúsok ryby a necháme 10 minút v chlade postáť. Olej a 50 g masla rozpustíme na panvici a opečieme na nej kúsky ryby z oboch strán.

  2. 2

    Mrkvu nakrájame a spolu s mrazenou zeleninou povaríme 10 minút v osolenej vode. Zvyšných 100 g masla vymiešame s nasekanými bylinkami a so soľou a podávame k teplej rybe a zelenine.

  3. 3

    Podľa chuti môžeme k treske ponúknuť varené alebo pečené zemiaky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia