Treska na zeleninovo-cestovinovom šaláte

martinis - fotkamartinis, 28. júna 2012
Treska na zeleninovo-cestovinovom šaláte
Foto: martinis

Mal som chuť na rybie filé, ale i na cestoviny, tak som vyskúšal kombináciu :O)

1
porcia
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Treska:
1 PL
1 ks
Šalát:
2 ks
1 ks
3 ks
1/2 ks
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Ako prvú si pripravíme tresku - na panvici si zohrejeme lyžicu oleja, na ktorom z oboch strán opečieme okorenenú rybu.

  2. 2

    Na šalát si uvaríme cestoviny v osolenej vode al dente, scedíme a dáme do misy.

  3. 3

    Všetku zeleninu ktorá to vyžaduje očistíme, nakrájame, dáme do misy k cestovinám. Okoreníme korením na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a zamiešame.

  4. 4

    Šalát pripravíme na tanier, naň potom uložíme tresku, ozdobíme listami čerstvej bazalky a baby kukuričkami. Pochutnávame si :)

  5. 5

    Môj tip : Kto nemá rád veľmi chrumkavé, môže si mrkvu uvariť vo vode alebo nad parou.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
Perfektné!!! Vyvážené chute,pekne naservírované. Dávam ťa mojim vnukom za príklad. Ale aj oni sami sa chytajú a sú šikovní. Nech sa ti darí

Pridaj komentár k receptu: