Treska na zeleninovo-cestovinovom šaláte
Autor receptu: martinis
Mal som chuť na rybie filé, ale i na cestoviny, tak som vyskúšal kombináciu :O)
1 porcia |
20 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Ako prvú si pripravíme tresku - na panvici si zohrejeme lyžicu oleja, na ktorom z oboch strán opečieme okorenenú rybu.
- Na šalát si uvaríme cestoviny v osolenej vode al dente, scedíme a dáme do misy.
- Všetku zeleninu ktorá to vyžaduje očistíme, nakrájame, dáme do misy k cestovinám. Okoreníme korením na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a zamiešame.
- Šalát pripravíme na tanier, naň potom uložíme tresku, ozdobíme listami čerstvej bazalky a baby kukuričkami. Pochutnávame si :)
- Môj tip : Kto nemá rád veľmi chrumkavé, môže si mrkvu uvariť vo vode alebo nad parou.