Treska na zeleninovo-cestovinovom šaláte

Autor receptu: martinis

Mal som chuť na rybie filé, ale i na cestoviny, tak som vyskúšal kombináciu :O)

1
porcia
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Ako prvú si pripravíme tresku - na panvici si zohrejeme lyžicu oleja, na ktorom z oboch strán opečieme okorenenú rybu.
  2. Na šalát si uvaríme cestoviny v osolenej vode al dente, scedíme a dáme do misy.
  3. Všetku zeleninu ktorá to vyžaduje očistíme, nakrájame, dáme do misy k cestovinám. Okoreníme korením na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a zamiešame.
  4. Šalát pripravíme na tanier, naň potom uložíme tresku, ozdobíme listami čerstvej bazalky a baby kukuričkami. Pochutnávame si :)
  5. Môj tip : Kto nemá rád veľmi chrumkavé, môže si mrkvu uvariť vo vode alebo nad parou.