Postup
-
1
V miske zmiešame horčicu, trocha korenia, posekanú petržlenovú vňať a sardely, ktoré sme najskôr vykostili a prelisovali. Namiesto sardiel môžeme použiť aj sardelovú pastu Rozriedime olejom a citrónovou šťavou, čím získame hustejšiu omáčku.
- 2
Do tejto omáčky namočíme tresčie rezy, ktoré sme najskôr umyli, osušili a poukladáme ich kožou dolu na misu.
- 3
Potom každý zvinieme chvostovou časťou dovnútra, zopneme špáradlami, obalíme v múke, vajciach a vypražíme.
- 4
Po vypražení odstránime špáradla a dozdobíme vňaťou a citrónom, ktorý nakrájame na tenké kolieska.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu