Tradičné kórejské tteokbokki
Skúšali ste už tteokbokki? Tento lahodný tradičný kórejský recept je jedným z najobľúbenejších pouličných jedál v Kórei. So svojou korenistou chuťou a jedinečnou Zobraziť celý popisSkúšali ste už tteokbokki? Tento lahodný tradičný kórejský recept je jedným z najobľúbenejších pouličných jedál v Kórei. So svojou korenistou chuťou a jedinečnou textúrou je to jedlo, ktoré si nemôžete nechať ujsť. Vydajte sa s nami na túto kulinársku cestu a zistite, ako si túto pochúťku pripraviť doma!
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
200 g (chladené alebo mrazené) |
|
400 g uvarená |
|
2 ČL (gochujang) |
|
2 PL |
|
2 PL (alebo tamari) |
|
1 PL |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
|
Postup
-
1
Kórejské ryžové koláčiky dajte do misky a zalejte vodou.
- 2
Kým sa koláčiky hydratujú, nakrájajte si červenú papriku a cibuľu.
- 3
Do woku s rozpáleným olejom pridajte zeleninu, sójovú omáčku a cukor. Dobre premiešajte, aby sa ingrediencie spojili.
- 4
Pridajte čili pastu a ryžové koláčiky. Ak je zmes príliš hustá, pridajte trochu vody.
- 5
Keď budú ryžové koláčiky mäkké, stiahnite z plameňa a podávajte s uvarenou ryžou SOS Jasmine, posypané pažitkou.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu