Foto: marcelc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji opražíme cibuľku, pridáme nadrobno nakrájanú mrkvu a zelerovú stonku a krátko spolu opražíme.
- 2
Do zeleninovej zmesi pridáme mäso a tiež opražíme do hneda. Podlejeme vínom a passatou (rozmixované paradajky), pridáme bobkové listy, soľ, mleté čierne korenie a varíme na miernom plameni cca 2 hod.
- 3
Pred podávaním samozrejme dochutíme. Výborne sa k tomu hodia linguine alebo iné široké cestoviny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
niektore komenty ma tu velmi pobavili :-)))
Jasne ze omacka je na cestovinach kvoli fotke. Je lepsie to premiesat ale vyzeralo by to menej lakavo:)
niektore komenty ma tu velmi pobavili :-)))
Jasne ze omacka je na cestovinach kvoli fotke. Je lepsie to premiesat ale vyzeralo by to menej lakavo:)