Tortička z tramezzina, šunky a paradajok
Juraj Hruška
executive chef resort hotela Altis v Námestove a člen Gourmet klubu, 10. januára 2013
executive chef resort hotela Altis v Námestove a člen Gourmet klubu, 10. januára 2013
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Paradajky blanšírujeme, ošúpeme, zbavíme jadierok a dôkladne osušíme. Olivový olej osolíme a zohrejeme na teplotu 60 stupňov.
- 2
Ošúpané paradajky bez semienok doň ponoríme a pomaly varíme asi päť minút. Potom ich vyberieme a dáme do osoleného masla.
- 3
Na opečené trojuholníky tramezzina vrstvíme paradajky, plátky šunky, znovu tramezzino a postup opakujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu