Tofu s ananásom a mandľami fotorecept
Peter Kulhány
držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire v Dubaji, 16. júna 2011
držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire v Dubaji, 16. júna 2011

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
400 g |
|
1 ks |
|
20 g |
|
10 g |
|
100 g |
|
50 g |
|
30 g |
|
20 g |
|
50 g |
|
1 dl |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Tofu a ananás nakrájame na rovnaké kocky.
- 2
Opečieme na oleji s mandľami, cesnakom a piri papričkami.
- 3
Zalejeme sójovou omáčkou a bielym vínom, pridáme karí pastu a zahustíme solamylom rozmiešaným vo vode.
- 4
Náš tip: Piri papričky môžeme nahradiť iným druhom, napríklad papričkami jalapeňos alebo feferónkami.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu