Tofu s ananásom a mandľami fotorecept
Peter Kulhány
držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire v Dubaji, 16. júna 2011
držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire v Dubaji, 16. júna 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tofu a ananás nakrájame na rovnaké kocky.
- 2
Opečieme na oleji s mandľami, cesnakom a piri papričkami.
- 3
Zalejeme sójovou omáčkou a bielym vínom, pridáme karí pastu a zahustíme solamylom rozmiešaným vo vode.
- 4
Náš tip: Piri papričky môžeme nahradiť iným druhom, napríklad papričkami jalapeňos alebo feferónkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu