Čerstvý pudingový koláč a k tomu čerstvé mliečko, tak to je fajnotka napr. na raňajky.
60 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
Cesto: | |
1 ks |
|
1/2 l |
|
150 g |
|
1 kg |
|
2 ks |
|
3 PL |
|
Čokoládová plnka: | |
250 ml |
|
200 g |
|
250 g |
|
1 ks |
|
2,5 ks |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Z uvedených surovín si vypracujeme cesto, necháme ho na teplom mieste vykysnuť.
-
2
Uvaríme si puding
-
3
a ešte do horúceho zamiešame maslo. Miešame, kým sa nevstrebe do pudingu.
-
4
Keď nám cesto nakysne,
-
5
vyklopíme ho na jemne pomúčenú dosku a rozdelíme na 6 častí.
-
6
Každú časť vyvaľkáme do ovalu a natrieme plnkou. Plnku si rozdelíme tak, aby nám vystačila na všetky cestá. Zrolujeme.
-
7
Potom dva rolky stočíme do vrkoča.
-
8
Preložíme na pomastený plech a potrieme rozšľahaným vajíčkom. Upečieme.
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu