Tiramisu v pohári fotorecept
Annamária Wurster–Nagy
šéfcukrárka Castel Pension & Restaurant v Mierove, 18. júla 2021
šéfcukrárka Castel Pension & Restaurant v Mierove, 18. júla 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Piškóty dáme do väčšej misy. Kávu rozpustíme vo vode, nalejeme na piškóty, necháme zmäknúť a trošku ich polámeme.
-
2
Krém: V miske vymiešame mascarpone so smotanou, s práškovým a vanilkovým cukrom do peny.
- 3
Krém dáme do cukrárskeho vrecka a vrstvíme do pohárov striedavo piškóty a krém.
- 4
Poslednú vrstvu krému posypeme kakaom.
Tiež tiramisu:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu