Tigrie krevety v „panko“ strúhanke
Peter Pikovský
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 5. januára 2016
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 5. januára 2016
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené krevety obalíme v trojobale a pomaly vysmažíme v oleji. Vysmažené krevety osušíme od prebytočného oleja na papierovom obrúsku.
- 2
Krevety podávame ešte teplé s vyšľahanou šľahačkou ochutenou wasabi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/krevety-vhodne-na-oslavu/36820-...
varecha.pravda.sk/recepty/vyprazane-krevety-ebi-fry/61973...