Teplý cestovinový šalát s arašidmi, pórom, šunkou a horčicou

jenny4 - fotkajenny4, 13. októbra 2013
Teplý cestovinový šalát s arašidmi, pórom, šunkou a horčicou
Foto: jenny4

Moje obľúbené, rýchle a hlavne lacné a chutné jedlo. Všetky suroviny vyjdu cca 3 €

4
porcie
5 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 balenie
1 ks
20 dkg
1 balíček
6 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Dáme variť cestoviny. Kým sa uvaria, pokrájame šunku na malé kocky, z póru odstránime vňať a koniec. Ošúpeme, umyjeme a pokrájame na tenké krúžky, ktoré vydlubneme. Uvarené cestoviny scedíme a dáme na rozohriatu panvicu potretú olejom.

  2. 2

    Po chvíľke pridáme arašidy, šunku a pór. Smažíme až pokiaľ nie je šunka chrumkavá a arašidy lesklé (cca 10 min). Pridáme 6 lyžíc horčice, poriadne premiešame a ešte chvíľku opražíme. Horčicu dávkujeme jemne, nesmie prebiť chuť ostatných surovín.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: