Foto: podravka
Komerčný recept<br />Pečené rezne preliate bielou gaštanovou omáčkou vám poskytnú krémovú chuť jesene.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Natenko nakrájané rezne dáme do panvice na predhriatu zmes oleja a masla.
- 2
Posypeme korením a opečieme ich na miernom ohni dozlatista. Osolíme, vyberieme z panvice a zakryté odložíme bokom.
- 3
Do panvice dáme smotanu, pridáme gaštanové pyré, hovädzí bujón a trochu vody. Povaríme na miernom ohni, aby sme dostali omáčku.
- 4
Do omáčky vmiešame gaštany a teľacie rezne podávame preliate pripravenou omáčkou s prílohou podľa vašej chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu