Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou

podravka - fotkapodravka, 7. decembra 2016
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Foto: podravka

Komerčný recept<br />Pečené rezne preliate bielou gaštanovou omáčkou vám poskytnú krémovú chuť jesene.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

600 g (na tenko nakrájané)
2 lyžice
1 lyžica
200 ml
1 kocka
150 g
100 g




Postup

  1. 1

    Natenko nakrájané rezne dáme do panvice na predhriatu zmes oleja a masla.

  2. 2

    Posypeme korením a opečieme ich na miernom ohni dozlatista. Osolíme, vyberieme z panvice a zakryté odložíme bokom.

  3. 3

    Do panvice dáme smotanu, pridáme gaštanové pyré, hovädzí bujón a trochu vody. Povaríme na miernom ohni, aby sme dostali omáčku.

  4. 4

    Do omáčky vmiešame gaštany a teľacie rezne podávame preliate pripravenou omáčkou s prílohou podľa vašej chuti.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia