Tekvicová nátierka

Tekvicovo-bryndzová nátierka

Autor receptu: siuuu

Zvýšilo mi pyré z hokkaido tekvice, tak som ho sfúzovala s bryndzou, ovoňala korením a dobrota to veru bola. Dokonca aj môj chlap, čo má rád najmä klobásu a slaninu si veľmi pochvaľoval.

10 minút
príprava

Postup

  1. Všetky suroviny zmixujeme alebo dobre pomiešame ako ja ráno vidličkou, ochutíme koreninami a čerstvým tymiánom a hotovo. Rýchle, chutné, zdravé. Pomer surovín je na každom z Vás - ja som dala pyré a bryndzu zhruba v pomere 1:1, Lučiny trocha na zjemnenie, korenie podľa chuti. Na mäkučkom domácom kváskovom chlebíku to bola lahôdka. Ja som podávala s ovocím, ale pokojne aj s čerstvou zeleninou podľa chuti.