Foto: jochanan
Haruľa je síce zo zemiakov,ale postup prípravy tekvicovej harule je veľmi podobný. Je výborná na večeru s mliekom. Z tohto množstva vyjde asi 7 Zobraziť celý popisHaruľa je síce zo zemiakov,ale postup prípravy tekvicovej harule je veľmi podobný. Je výborná na večeru s mliekom. Z tohto množstva vyjde asi 7 malých harúľ,ale na najedenie sa, sú to len dve porcie. Dobrú chuť.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tekvicu nastrúhame,cesnak pretlačíme, a pozháňame všetko čo nám k haruli treba.
-
2
Ak je tekvica suchá,pridáme vodu,ak sa zdá veľmi mokrá,pridáme viac múky.Všetko spolu zmiešame. Môžme pridať aj lyžičku vegety.
-
3
Vypražíme na masti z oboch strán kým neznedne. (pre odtieň hnedej sa musí rozhodnúť každý sám)
Diskusia k receptu